ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Σε 15 μέρες δεν θα μπορούμε να μαζέψουν τον αριθμό των κρουσμάτων» – Βόμβα απο Παγώνη

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη τόνισε πως σε 15 μέρες, τα κρούσματα θα έχουν φτάσει στα έξι με οχτώ χιλιάδες.
Κορονοϊός: «Σε 15 μέρες δεν θα μπορούμε να μαζέψουν τον αριθμό των κρουσμάτων» – Βόμβα απο Παγώνη

Κορονοϊός: Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη τόνισε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα με τον ιό.

Κορονοϊός: Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σε ότι αφορά την πορεία του ιού στην Ελλάδα.

Αρχικά ζήτησε σε όσους επιστρέψουν από τις διακοπές τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος, να μεταφερθεί ο ιός μεταξύ των ατόμων μίας οικογένειας.

Ειδικά πρόσθεσε στην ΕΡΤ1 πως όσοι θα γυρίσουν από τα νησιά, αρκετοί θα έχουν κολλήσει την μετάλλαξη «Δέλτα». Καθώς σε αυτά βρίσκονται πολλά άτομα που είναι ασυμπτωματικά.

Ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιτευχθεί τοίχος ανοσίας στα τέλη Αυγούστου: «Με καμία κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα προσπαθήσουμε τον Σεπτέμβριο να καλύψουμε αυτά που δεν κάναμε τον Αύγουστο».

Όσον αφορά την μείωση των ατόμων που πηγαίνουν να εμβολιαστούν, ανέφερε πως θεωρεί πως συμβαίνει αυτό, επειδή υπάρχει καύσωνας και λόγω των πυρκαγιών. Έτσι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα να το πράξουν.

Τάχθηκε υπέρ της καθολικότητας του εμβολιασμού, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας η οποία- όπως είπε- δημιουργεί αντιδράσεις.

Επίσης χαρακτήρισε υποτιμητικό να πει ξανά πως πρέπει ο κόσμος να φοράει μάσκες, 18 μήνες, μετά την εμφάνιση του ιού.

Τέλος σημείωσε πως σε 15 μέρες τα επιδημιολογικά στοιχεία θα δείχνουν 6 με 8 χιλιάδες κρούσματα και άντε να τα μαζέψουνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Ζητάει… τεστ για να μπορείς να ψωνίζεις σε σούπερ μάρκετ!

Κορονοϊός: Ώρα μηδέν για τους ανεμβολίαστους – Αναστολή εργασίας για όσους είναι σε δομές υγείας

Άρης: Τελειώνει τη μεταγραφή του Γκιτάν ο Καρυπίδης, παρών και στις υπογραφές Καμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Σε 15 μέρες δεν θα μπορούμε να μαζέψουν τον αριθμό των κρουσμάτων» – Βόμβα απο Παγώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.