ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση εφτά μηνών έγκυος γυναίκα στο Ρίο

Με κορονοϊό νοσηλεύεται μια γυναίκα εφτά μηνών έγκυος στο νοσοκομείο του Ρίου και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση εφτά μηνών έγκυος γυναίκα  στο Ρίο

Κορονοϊός: Μία γυναίκα που είναι εφτά μηνών έγκυος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Το νέο έκανε γνωστό σήμερα ο Διονύσιος Παπαλεξάτος, διευθυντής ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, η οποία έχει προσβληθεί από τον ιό: «Νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότατα να διασωληνωθεί.

Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια χθες με μία ειδική μάσκα και φαίνεται ότι για την ώρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Έφτασε χθες σε οριακό σημείο και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια με υψηλά μείγματα οξυγόνου και ειδικές μάσκες και φαίνεται ότι μέχρι αυτήν την ώρα έχει ανταποκριθεί».

Στην συνέχεια είπε πως θα πρέπει να κάνουν άμεσα καισαρική, ενώ το παιδί θα μπει σε θερμοκοιτίδα, επειδή είναι πρόωρο και ευελπιστούν πως όλα θα έχουν ευτυχή κατάληξη.

Επίσης σημείωσε πως η κατάσταση στην κλινική κορονοϊού είναι οριακή. Γι’ αυτόν τον λόγο και θα ανοίξει και άλλη κλινική.

«Έχουμε 22 κρεβάτια και 21 αρρώστους» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανεμβολίαστοι: Μπαίνουν από σήμερα σε αναστολή εργασίας!

Μεταλλάξεις «Κάππα» και «Λάμδα»: Συναγερμός και αγωνία για το τείχος ανοσίας!

Άρης – Καμαρά: Υποδέχεται την ακριβότερη μεταγραφή του – «Τρελαμένος» ο Καρυπίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση εφτά μηνών έγκυος γυναίκα στο Ρίο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.