ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε ΣΟΚ η κυβέρνηση – Έρχονται 40.000 νέα κρούσματα

Έρχονται τα 40.000 νέα κρούσματα κορονοϊου.
Κορονοϊός: Σε ΣΟΚ η κυβέρνηση – Έρχονται 40.000 νέα κρούσματα

Κορονοϊός: Σε ΣΟΚ η κυβέρνηση αφού έρχονται 40.000 νέα κρούσματα κορονοϊου – Αδυναμία αντιμετώπισης της μετάλλαξης Όμικρον.

Σε καθεστώς ΣΟΚ βρίσκονται αρκετά κυβερνητικά στελέχη, τα οποία προσπαθούν να διαχειριστούν το αδιανόητο σενάριο των 40.000 ημερήσιων κρουσμάτων, που είναι μία ανάσα μακριά.

Όλα δείχνουν (σ.σ. και μακάρι να διαψευστούμε) πως η μέρα που θα ανακοινωθούν τα 40.000 κρούσματα θα είναι η 31 Δεκεμβρίου του 2021.

Η τελευταία μέρα του χρόνου, όπως φαίνεται, επιφυλάσσει το ΣΟΚ των 40.000 νέων κρουσμάτων κορονοϊού.

Την ίδια ώρα δεν είναι λίγοι αυτοί – μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος – που πιστεύουν πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα δούμε ακόμα και 100.000 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Να σημειωθεί πως η δραστική άνοδος των κρουσμάτων έχει οδηγήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, κάποιους κυβερνητικούς αξιωματούχους στο να ρίξουν στο τραπέζι την πρόταση να μην ανακοινώνονται τα νέα κρούσματα.

Επικοινωνιακά η κυβέρνηση δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί 100.000 νέα κρούσματα την ημέρα.

Να συμπληρώσουμε πως το Sportime.gr έφερε στην επιφάνεια μια εγκληματική παράληψη της κυβέρνησης.

Συνεργάτες του site οι οποίοι αυτή τη στιγμή νοσούν με κορονοϊό (5-10η μέρα) και είναι δηλωμένοι κανονικά στο σύστημα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ως επιβεβαιωμένα κρούσματα με COVID, σκανάρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και λειτουργεί κανονικά ενώ αφού νοσούν θα έπρεπε να έχει «παγώσει».

Κορονοϊός: Σε ΣΟΚ η κυβέρνηση – Έρχονται 40.000 νέα κρούσματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σε ΣΟΚ η κυβέρνηση – Έρχονται 40.000 νέα κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.