ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ : Ενεργά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σε άτομα με κορονοϊό

Ενεργά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σε άτομα που νοσούν από κορονοϊό παρά την έκρηξη κρουσμάτων!
Κορονοϊός – ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ : Ενεργά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σε άτομα με κορονοϊό

Πιστοποιητικά εμβολιασμού – αδιανόητο λάθος: Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό τα οποία μπαίνουν σε εφαρμογή τελικά από αύριο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Η κυβέρνηση με τα απανωτά μπρος πίσω στα μέτρα, τις συνεχείς κυβερνητικές διαρροές για ενδεχόμενο lockdown και την μη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων για την προστασία των πολιτών, οδήγησε την κατάσταση στα σημερινά αποτελέσματα.

Τα λάθη

Η κυβέρνηση έβλεπε την έκρηξη των κρουσμάτων να έρχεται αλλά συνειδητά δεν έκανε το παραμικρό να την ανατρέψει.

Τόσο η καλή πορεία της οικονομίας τους τελευταίους μήνες, όσο και η μη αύξηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, οδήγησε τους υπεύθυνους στο Μέγαρο Μαξίμου, να πάρουν το υγειονομικό ρίσκο και να αφήσουν τα πάντα ανοιχτά.

Τρανό παράδειγμα είναι πως παρά τα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους οι ειδικοί, δεν μπήκε κανένα ουσιαστικό μέτρο στην εστίαση και στη διασκέδαση, όπως η απαγόρευση λειτουργίας των εσωτερικών χώρων, με τους πολίτες, να συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους, χωρίς μάσκες, με τα αποτελέσματα πλέον να είναι ορατά.

Εγκληματικό μάλιστα παραμένει το γεγονός πως παρά την σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων δεν έγινε το παραμικρό, ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια στα ΜΜΜ.

Ένα άλλο λάθος που συνεχίζει να συμβαίνει, είναι πως παραμένει «απλησίαστη» η τιμή των PCR test στα ιδιωτικά κέντρα, καθώς το κόστος των 60 ευρώ, έχει ως αποτέλεσμα, κόσμος ο οποίος θέλει να κάνει παραπάνω έλεγχο στο αν έχει κορονοϊό να μην μπορεί, έχοντας ως μόνη λύση τις δημόσιες δομές, στις οποίες παρατηρούνται ουρές και πολύωρη αναμονή.

 

Εγκληματική παράληψη με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

 

Το Sportime.gr φέρνει σήμερα στην επιφάνεια ακόμη μια εγκληματική παράληψη της κυβέρνησης που πραγματικά είναι να σε κάνει να απορείς, αν πρόκειται για λάθος του συστήματος…ή αμέλεια των υπεύθυνων.

Συνεργάτες του site οι οποίοι αυτή τη στιγμή νοσούν με κορονοϊό (5-10η μέρα) και είναι δηλωμένοι κανονικά στο σύστημα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας ως επιβεβαιωμένα κρούσματα με COVID, σκανάρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και λειτουργεί κανονικά!

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους αναγνώστες του site που μας έστειλαν με μηνύματα, τις καταγγελίες τους!

Με ποιά λογική γίνεται αυτό;

Κανονικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν θα έπρεπε να είναι απενεργοποιημένα, τουλάχιστον για τις 10 – 14 ημέρες της καραντίνας;
Με ποιό σκεπτικό τα covid pass εμβολιασμού, είναι ενεργά σε επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσούν, πριν ολοκληρωθεί καραντίνα τους;

Με άλλα λόγια αν κάποιος ανεγκέφαλος με κορονοϊό, θέλει να σπάσει την καραντίνα και να πάει κανονικά π.χ για καφέ ή ποτό σε κάποιο μπαρ ή club, που κατά βάση τον χειμώνα είναι κλειστοί χώροι…μπορεί να το κάνει ανενόχλητος…έχοντας μάλιστα ενεργό και το covid pass!

Κατά τα άλλα για την διασπορά…φταίνε οι ανεμβολίαστοι…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ : Ενεργά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σε άτομα με κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.