ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση ο 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ (vid)

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 53χρονος που πάσχει από κορονοϊό και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με πνευμονία και βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο ίδιος που εργάζεται στο νοσοκομείο της Καστοριάς, πήγε στο Κέντρο Υγείας της Σιάτιστας, προκειμένου να εξεταστεί. Οι γιατροί έκριναν ότι τα συμπτώματα που εμφανίζει δεν παραπέμπουν...
Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση ο 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ (vid)

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 53χρονος που πάσχει από κορονοϊό και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με πνευμονία και βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο ίδιος που εργάζεται στο νοσοκομείο της Καστοριάς, πήγε στο Κέντρο Υγείας της Σιάτιστας, προκειμένου να εξεταστεί.

Οι γιατροί έκριναν ότι τα συμπτώματα που εμφανίζει δεν παραπέμπουν στον κορονοϊο και έτσι δεν παραπέμφθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς στη Δυτική Μακεδονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τι εξετάζει η κυβέρνηση για Πανελλαδικές Εξετάσεις και παρελάσεις

Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο Κονάζης με τον αδερφό του, με την κατάσταση του να χειροτερεύει και ακολούθησε η μεταφορά του στο ΑΧΕΠΑ.

Και τα δύο δείγματα του, είναι θετικά στον κορονοϊο. Έτσι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία Καστοριάς και Κοζάνης τέθηκαν σε καραντίνα από τον ΕΟΔΥ.

Πάντως οι εργαζόμενοι του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνη, καταγγέλλουν «λάθος χειρισμούς» των γιατρών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση ο 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.