ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο!

Νοσηλεύτρια στο Δρομοκαϊτειο διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και πλέον νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο Αττικό Νοσοκομείο. Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο, η οποία εμφάνισε ήπια συμπτώματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικό». Η γυναίκα, μέχρι την Τετάρτη που εμφάνισε πυρετό δούλευε σε εξωνοσοκομειακό ξενώνα και σε διαμερίσματα που συνολικά φιλοξενούν 23 ασθενείς....
Κορονοϊός: Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο!

Νοσηλεύτρια στο Δρομοκαϊτειο διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και πλέον νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής νοσηλεύτρια στο Δρομοκαΐτειο, η οποία εμφάνισε ήπια συμπτώματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικό».

Η γυναίκα, μέχρι την Τετάρτη που εμφάνισε πυρετό δούλευε σε εξωνοσοκομειακό ξενώνα και σε διαμερίσματα που συνολικά φιλοξενούν 23 ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κικίλιας – Κορονοϊός: «Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο»

Κλιμάκιο του  ΕΟΔΥ θα επισκεφθεί το ξενώνα και θα ληφθούν δείγματα από τους ασθενείς και το προσωπικό.

Η νοσηλεύτρια φέρεται να ήρθε σε επαφή και με συναδέλφους της στο νοσοκομείο. Οι ασθενείς έχουν περιοριστεί στον ξενώνα και τους φροντίζει το νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.