ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Εξετάζουν τα τοπικά Lockdown

οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν σήμερα για να πάρουν αποφάσεις γιατί υπάρχει ανησυχία για τις εικόνες χαλάρωσης που επικρατούν.
Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Εξετάζουν τα τοπικά Lockdown

Κορονοϊός: Οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν σήμερα για να πάρουν αποφάσεις γιατί υπάρχει ανησυχία για τις εικόνες χαλάρωσης που επικρατούν.

Κορονοϊός: 2.812 ήταν τα κρούσματα, κατά την χθεσινή ημέρα, 63 οι θάνατοι και 639 οι άνθρωποι που είναι διασωληνωμένοι.

Έτσι συνεδρίαση θα έχουν σήμερα Τετάρτη οι λοιμωξιολόγοι για να αποφασίσουν με βάση το επιδημιολογικό φορτίο που υπάρχει τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα παρουσιάζονται προβληματισμένοι από τότε που άνοιξε ο τουρισμός, σταμάτησε το σκληρό Lockdown και είδαν εικόνες χαλάρωσης όπως τονίζουν. Εξετάζουν το ενδεχόμενο τις επόμενες εβδομάδες να εφαρμόσουν τοπικά Lockdown για να μην… ξεφύγει η κατάσταση.

Περισσότερο βάρος στην συνεδρίαση τους, αναμένεται να ρίξουν στις περιοχές που είναι στο βαθύ «κόκκινο» με βάση το επιδημιολογικό τους φορτίο. Πάντως ακόμη και να πάρουν νέα μέτρα αυτό είναι ξεκάθαρο πως θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.

H πιθανότητα να υπάρξει καθολικό lockdown είναι πολύ δύσκολη, καθώς ήδη έχει ανοίξει ο τουρισμός εδώ και μία εβδομάδα. Ελπίζουν μάλιστα να αποφύγουν και τα τοπικά lockdown με την ελπίδα να μην ανέβουν τα κρούσματα με την μεγάλη πρόοδο που σημειώνουν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα.

Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός αλλάζει τα δεδομένα για το στυγερό έγκλημα!

Survivor προτεινόμενοι spoiler 19/5: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Παναθηναϊκός: Η οργή δεν θα καταλαγιάσει και δεν θα έχει αποδέκτες τους παίκτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Εξετάζουν τα τοπικά Lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.