ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Συσκευές θερμομέτρησης από σήμερα στις λαϊκές αγορές

Ο κορονοϊός παραμένει απειλή για την κοινωνία και οι αρμόδιοι παίρνουν τα μέτρα τους. Πιο συγκεκριμένα, δύο συσκευές θερμομέτρησης θα βρίσκονται από σήμερα (6/4) στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, μία πρωτοβουλία των ομοσπονδιών και των σωματείων του κλάδου. Καθημερινά η συσκευή θα βρίσκεται σε διάφορες λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης και στόχος να εξετάζονται οι...
Κορονοϊός: Συσκευές θερμομέτρησης από σήμερα στις λαϊκές αγορές

Ο κορονοϊός παραμένει απειλή για την κοινωνία και οι αρμόδιοι παίρνουν τα μέτρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, δύο συσκευές θερμομέτρησης θα βρίσκονται από σήμερα (6/4) στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, μία πρωτοβουλία των ομοσπονδιών και των σωματείων του κλάδου.

Καθημερινά η συσκευή θα βρίσκεται σε διάφορες λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης και στόχος να εξετάζονται οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών για πιθανά συμπτώματα του κορονοϊού, προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι, αλλά και ο περίγυρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετανάστες αγνοούν την αστυνομία – Τελικά η καραντίνα είναι μόνο για τους Ελληνες; (vid)

Την θερμομέτρηση των πωλητών θα αναλάβουν δύο γιατροί, ένας θα είναι στην ανατολική πλευρά και ένας στη δυτική προκειμένου να θερμομετρούν όσο περισσότερους πωλητές γίνεται.

«Δεν πρόκειται για εξέταση, αλλά για μέτρο πρόληψης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν.

Είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των τεσσάρων Σωματείων στις λαϊκές αγορές, σημειώνοντας πως «ο αγώνας, για να παραμείνουν οι λαϊκές αγορές ανοιχτές, είναι συνεχής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Συσκευές θερμομέτρησης από σήμερα στις λαϊκές αγορές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.