ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στους 91 οι νεκροί στην Ελλάδα – 47χρονος άνδρας το νέο θύμα

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον ιό στην χώρα μας. Στους 91 πλέον τα θύματα, καθώς κατέληξε ένας 47χρονος άνδρας.
Κορονοϊός: Στους 91 οι νεκροί στην Ελλάδα – 47χρονος άνδρας το νέο θύμα

Κορονοϊός – Ελλάδα: Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των νεκρών στην χώρα μας από τον ιό, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (10/4), κατέληξε ένας 47χρονος άνδρας από την Άνδρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Τουρκία στέλνει πρόσφυγες με κορονοϊό στην Ελλάδα!»

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα. Να προσθέσουμε ότι ο 47χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου με υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή).

Πιο νωρίς σήμερα είχε καταλήξει 67χρονη γυναίκα που ήταν διασωληνωμένη και είχε χρόνια λευχαιμία. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Εξάλλου, θυμίζουμε οτι το βράδυ της Πέμπτης (9/4)  ακόμη δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους. Συγκεκριμένα ένας 79χρονος άνδρας, καθώς και μια 86χρονη γυναίκα. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 86χρονη νοσηλευόταν στο «Αττικόν».

Επίσης όσον αφορά τον 79χρονο δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ διέμενε στην Μεσοποταμία, περιοχή η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόεδρος Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανέψουμε – Θέλουμε επίδομα!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στους 91 οι νεκροί στην Ελλάδα – 47χρονος άνδρας το νέο θύμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.