ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες στα σχολεία – Πότε θα καταργηθούν!

Πολλά τα ερωτηματικά για το πότε θα καταργηθούν οι μάσκες και στα σχολεία.
Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες στα σχολεία – Πότε θα καταργηθούν!

Ο κορονοϊός μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει κανονικά, ωστόσο όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση οι μάσκες δε φοριούνται πλέον σε εξωτερικό χώρο.

Αυτό θα γίνει από το Σάββατο 5 Μαρτίου, ωστόσο και ενόψει Καθαράς Δευτέρας, έγιναν ακόμα περισσότερες διευκρινήσεις όσον αφορά εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Έτσι, δημιουργείται και το ερώτημα για το πότε θα σταματήσουμε και στους εσωτερικούς χώρους να φοράμε μάσκες και ειδικά οι μαθητές στα σχολεία.

Σίγουρα αυτή η νέα πραγματικότητα δεν είναι εύκολη για τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλησε να κάνει μία πρόβλεψη, μιλώντας στο Δημοτικό Σχολείο Βάρης Μάννα Σύρου.

«Από αύριο δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα σε εξωτερικό χώρο. Και πιστεύω ότι και σύντομα θα απαλλαγούμε από τις μάσκες εντός της τάξης γιατί ξέρω ότι ήταν μεγάλος μπελάς και δύσκολο για εσάς και μπράβο σας που τα καταφέρατε να είστε τόσο πειθαρχημένοι αλλά νομίζω ότι τελειώνει πια η πανδημία και θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας», ήταν τα λόγια του.

Σίγουρα σε ένα βαθμό θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, αφού έχουν υπάρξει παρόμοιες προβλέψεις και στο παρελθόν από την κυβέρνηση, που τελικώς δεν είχαν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες στα σχολεία – Πότε θα καταργηθούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.