ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τέλος τα δωρεάν self test από τις 19 Ιουνίου!

Αλλάζουν τα δεδομένα με τα δωρεάν self tests να σταματούν από τις 19 Ιουνίου και μετά, όπως έκανε γνωστό ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικός σύλλογος.
Κορονοϊός: Τέλος τα δωρεάν self test από τις 19 Ιουνίου!

Κορονοϊός: Αλλάζουν τα δεδομένα με τα δωρεάν self tests να σταματούν από τις 19 Ιουνίου και μετά, όπως έκανε γνωστό ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Κορονοϊός: Ανακοίνωση για τα self tests εξέδωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, που ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι αποφασίστηκε με ψήφους 11 υπέρ, 1 για τη διάθεση αποκλειστικά στην εκπαιδευτική κοινότητα  και  3 κατά, για τη διάθεση των self tests μέχρι τις 19 Ιουνίου.

Στόχος είναι η πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πληθυσμού και ειδικά για τις ανάγκες των μαθητών λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων .

Όπως γίνεται γνωστό, μετά την ημερομηνία που δόθηκε, οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να λάβουν πίσω όλα τα tests που δε δόθηκαν προκειμένου να τερματιστεί η δωρεάν διανομή τους.

Από την Δευτέρα 7/6/2021 μέχρι και το Σάββατο  12/6 /2021 θα διατεθούν 3 self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των Συναρμόδιων Υπουργείων .

Ακόμα, από τη Δευτέρα 14/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021 θα δίνονται 3 self tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Μάλιστα η ανακοίνωση τελειώνει ως εξής: «Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να προμηθευτούν self tests και οι μαθητές του Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι μαθητές του Δημοτικού για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Το αποτύπωμα στη μονωτική ταινία και τα νέα στοιχεία

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: «Ήταν αχάριστη σε όλα»

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος της Καρολάιν ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τέλος τα δωρεάν self test από τις 19 Ιουνίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.