ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Θα έχουμε εκατοντάδες κρούσματα πολύ σύντομα – Κλείστε τα beach bars»

Ο κορονοϊός έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με τον λοιμωξιολόγο Δρόσο Καραγεωργόπουλο, να εκφράζει τον προβληματισμό του για τα νέα κρούσματα.  «Έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών, οι νέοι δεν προσέχουν» τόνισε ο λοιμωξιολόγος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος», όπου βρέθηκε καλεσμένος. «Ο κόσμος πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται εύκολα ο...
Κορονοϊός: «Θα έχουμε εκατοντάδες κρούσματα πολύ σύντομα – Κλείστε τα beach bars»

Ο κορονοϊός έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με τον λοιμωξιολόγο Δρόσο Καραγεωργόπουλο, να εκφράζει τον προβληματισμό του για τα νέα κρούσματα. 

«Έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών, οι νέοι δεν προσέχουν» τόνισε ο λοιμωξιολόγος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος», όπου βρέθηκε καλεσμένος.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται εύκολα ο κορονοϊός, γιατί τον περάσαμε με ευκολία. Ανησυχούμε για τον χειμώνα που έρχεται. Μας ανησυχεί η χαλάρωση που υπάρχει στον κόσμο. Τα μέτρα θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά των πολιτών» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιερία: Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί ιερέας και η κόρη του

Αυτό πάντως που τόνισε είναι ότι στα μέτρα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, παίζει και το… λουκέτο σε παραλίες και beach bar.

Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει και ο καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, με ένα ποστάρισμα του.

ALERT 2
-Μάσκες φορούν ελάχιστοι και πολλοί τις φορούν λάθος η φορούν λάθος τύπο. Σωστές μάσκες όλοι μέσα κι έξω σε…

Posted by Achilleas Gravanis on Monday, July 27, 2020

«Μάσκες φορούν ελάχιστοι και πολλοί τις φορούν λάθος η φορούν λάθος τύπο. Σωστές μάσκες όλοι μέσα κι έξω σε πολυσύχναστα μέρη. Οι αποστάσεις έχουν καταργηθεί. Αλήθεια γιατί δεν κλείνουν για ένα καλοκαίρι τα beach bars που είναι Τρυβλία επώασης και υπερμεταδοσης του ιού; Τόσο σημαντικά συνεισφέρουν στην εθνική οικονομία; Όπως πάμε σε 3-4 βδομάδες θα καταγράφουμε εκατοντάδες κρούσματα καθημερινά, φέρνοντας το 2ο κύμα τον Αύγουστο, όπως το φοβόμασταν πριν ένα μήνα. Ο κίνδυνος να διαγράψουμε την επιτυχή αντιμετώπιση του 1ου κύματος ορατός πλέον!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Θα έχουμε εκατοντάδες κρούσματα πολύ σύντομα – Κλείστε τα beach bars»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.