ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τα τρία βρέφη – Σε κρίσιμη κατάσταση το ένα

Η κατάσταση της υγείας του βρέφους από τον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να κρίνεται σοβαρή. Το μόλις 15 μηνών κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο την Κυριακή και νοσηλεύεται διασωληνωμένο, στη ΜΕΘ της νεογνολογικής κλινικής, ενώ σύμφωνα...
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τα τρία βρέφη – Σε κρίσιμη κατάσταση το ένα

Η κατάσταση της υγείας του βρέφους από τον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να κρίνεται σοβαρή.

Το μόλις 15 μηνών κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο την Κυριακή και νοσηλεύεται διασωληνωμένο, στη ΜΕΘ της νεογνολογικής κλινικής, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Τα βρέφη τριών και εννέα μηνών, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο». Το τριών μηνών βρέφος αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο.

Οι γονείς των μωρών, υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τα τρία βρέφη – Σε κρίσιμη κατάσταση το ένα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.