ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας – Σπεύδει επιτόπου ο Τσιόδρας (vids)

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας, ενώ συνολικά 100 άνθρωποι μένουν και εργάζονται συνολικά στην επιχείρηση.
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας – Σπεύδει επιτόπου ο Τσιόδρας (vids)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: «Καμπανάκι» σήμανε σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων της πανδημίας.

Οπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση, πρόκειται για τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δύο άνδρες και πέντε γυναίκες, ηλικίας από 80 έως 92 ετών εντοπίστηκαν θετικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλέντι και συνωστισμός, μέχρι πρωίας, μεταφέρθηκαν στην παραλία του Λαγανά (vid)

Και οι επτά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ σε όλους όσοι μένουν και εργάζονται στον εν λόγω οίκο ευγηρίας πραγματοποιήθηκαν τεστ για τον κορονοϊό, από τα οποία προέκυψε ότι συνολικά 35 άνθρωποι είναι θετικοί.

Σημειώνεται, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ΕΟΔΥ η ιχνηλάτηση των επαφών ακόμα εκατό ανθρώπων που πρόκειται για εργαζομένους και συγγενείς των κρουσμάτων.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα να μεταβεί εσπευσμένα στο σημείο προκειμένου να ελέγξει και να καθοδηγήσει τον χειρισμό της κρίσιμης εξάπλωσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας – Σπεύδει επιτόπου ο Τσιόδρας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.