ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε» την καραντίνα (vid)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 23χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος επέστρεψε από τη Γερμανία και «έσπασε» την καραντίνα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Οι έλεγχοι σε ολόκληρη την Ελλάδα γίνονται όλο και πιο έντονοι, προκειμένου άπαντες να τηρούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί σχετικά με τον κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: «Σαρωτικοί οι...
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε» την καραντίνα (vid)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 23χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος επέστρεψε από τη Γερμανία και «έσπασε» την καραντίνα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι έλεγχοι σε ολόκληρη την Ελλάδα γίνονται όλο και πιο έντονοι, προκειμένου άπαντες να τηρούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί σχετικά με τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: «Σαρωτικοί οι έλεγχοι στους 5.824 Έλληνες που βρίσκονται σε καραντίνα» (vid)

Ωστόσο, ένας 23χρονος στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, «έσπασε» την καραντίνα και όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία, το πρόστιμο ήταν βαρύ.

Συγκεκριμένα, καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε επιστρέψει από την Γερμανία.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε» την καραντίνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.