ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Με ειδικούς κανόνες γίνονται φέτος οι αγορές λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς το click away και το sms στο 13033 είναι πλέον μέρος της ζωής μας. Για όσους επιθυμούν να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές λίγο πριν το ρεβεγιόν, τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 9...
Κορονοϊός: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Με ειδικούς κανόνες γίνονται φέτος οι αγορές λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς το click away και το sms στο 13033 είναι πλέον μέρος της ζωής μας.

Για όσους επιθυμούν να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές λίγο πριν το ρεβεγιόν, τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. κατά την εορταστική περίοδο με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε θα κλείσουν στις 8 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας: «Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο»

Για τα καταστήματα που είναι ανοιχτά με τη μέθοδο τoυ click away το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 7 π.μ. – 9 μ.μ.

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ όπως και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 για τα ψώνια πριν την Πρωτοχρονιά, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ, εκτός από την ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές).

Για τα σούπερ μάρκετ το o ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

Γα να μεταβεί ο πελάτης σε κατάστημα click away θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2. «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή με το έντυπο – βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, συν της απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.