ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το σενάριο για την Ελλάδα που τρομάζει τους επιστήμονες

Ένα ενδεχόμενο νέο κύμα του κορονοϊού είναι κάτι που τρομάζει όλους του επιστήμονες στον πλανήτη, με τον ΠΟΥ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως αναφέρει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας ο ιός επεκτείνεται ταχύτατα και ραγδαία, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μία εκτόξευση των κρουσμάτων τα οποία έχουν ξεπεράσει τα...
Κορονοϊός: Το σενάριο για την Ελλάδα που τρομάζει τους επιστήμονες

Ένα ενδεχόμενο νέο κύμα του κορονοϊού είναι κάτι που τρομάζει όλους του επιστήμονες στον πλανήτη, με τον ΠΟΥ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Όπως αναφέρει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας ο ιός επεκτείνεται ταχύτατα και ραγδαία, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μία εκτόξευση των κρουσμάτων τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια.

Γι΄αυτό μίλησε και ο Νίκος Σύψας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι μπορεί ο ιός να μεταλλαχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του με μπαλτά και εκείνη τον απέκρουσε με σπαθί σαμουράι

Κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει και πάλι σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών. Ανέφερε ότι μπορεί να μεταλλαχθεί είτε προς το καλό είτε προς το κακό.

Σύμφωνα με το κακό σενάριο η αρνητική μετάλλαξη του κορονοϊού θα τον κάνει πιο μεταδοτικό και πιο θανατηφόρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το σενάριο για την Ελλάδα που τρομάζει τους επιστήμονες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.