ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένοι που νόσησαν μπορούν να ξανά κολλήσουν

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της πανδημίας του Κορονοϊού ενώ εξήγησε πως οι τριπλά εμβολιασμένοι μπορούν να κολλήσουν ξανά και να μεταδώσουν.
Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένοι που νόσησαν μπορούν να ξανά κολλήσουν

Κορονοϊός: Η κατάσταση της πανδημίας του Covid-19 μοιάζει να σταθεροποιείται το τελευταίο διάστημα μετά την μεγάλη έξαρση που ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου.

Η Ματίνα Παγώνη, βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, μετά το περιστατικό με τα κόλλυβα που την έκανε έξαλλη. Στη σημερινή της παρουσία αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα των καιρών με όλα όσα ανέφερε για τους εμβολιασμένους πολίτες αλλά και τις επόμενες δόσεις εμβολίων να τραβάνε τα βλέμματα.

Η κ. Παγώνη εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της πανδημίας το επόμενο διάστημα. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η κατάσταση οδεύει ολοένα και καλύτερα, ο Κορονοϊός «αποδυναμώνεται» και ότι αναμένεται η μείωση στους θανάτους και στους διασωληνομένους. Ωστόσο τόνισε πως μέχρι να βελτιωθεί αρκετά κινδυνεύουμε να «χάσουμε» τον Φεβρουάριο. Εξήγησε πως οι περισσότεροι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία έχουν προσβληθεί από τη μετάλλαξη Δέλτα.

Στη συνέχεια προώθησε την 3η δόση του εμβολίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, όσοι δεν κάνουν την 3η δόση του εμβολίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι καθώς θα έχει λήξει το πιστοποιητικό τους αν έχουν περάσει 6 μήνες.

Όπως ανέφερε η ίδια, πολλοί προτιμάνε να νοσήσουν ώστε να αποκτήσουν αντισώματα θεωρώντας λανθασμένα κατά την ίδια πως μαζί με τον υπάρχοντα εμβολιασμό τους θα είναι καλυμμένοι από νέα νόσηση.

Η κ. Παγώνη τόνισε πως μια τέτοια θεωρία δεν είναι σωστή. Αν κάποιος πολίτης έχει κάνει 2 δόσεις, έχει νοσήσει και ακόμη και αν έχει κάνει και 3η δόση αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανανοσήσει!

Όλα αυτά την ώρα που προωθείται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς και στα άτομα άνω τον 60 ετών. Η στοχοποίηση των ανεμβολίαστων συνεχίζεται και η Κυβέρνηση συνεχίζει να πέφτει σε αντιφάσεις και να συγκρούεται με τις απόψεις των ειδικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένοι που νόσησαν μπορούν να ξανά κολλήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.