ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Δροσερό Ξάνθης – Αρνητικά τα τεστ (vid)

Κορονοϊός – Ξάνθη: Απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα στον καταυλισμό του Δροσερού Ξάνθης, μετά την ανακοίνωση πως δεν υπάρχει κρούσμα του ιού, με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να ξεσπά σε πανηγυρισμούς. Η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά, πως δεν υπάρχει κανένα κρούσμα του ιού στον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, έφερε μεγάλη ανακούφιση....
Κορονοϊός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Δροσερό Ξάνθης – Αρνητικά τα τεστ (vid)

Κορονοϊός – Ξάνθη: Απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα στον καταυλισμό του Δροσερού Ξάνθης, μετά την ανακοίνωση πως δεν υπάρχει κρούσμα του ιού, με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

Η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά, πως δεν υπάρχει κανένα κρούσμα του ιού στον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, έφερε μεγάλη ανακούφιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 335 δείγματα από οικισμό Ρομά στο Δροσερό

Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, φωνάζοντας ρυθμικά: «Δεν έχουμε κρούσματα».

Μάλιστα, θεωρούν το συγκεκριμένο γεγονός ως μία δικαίωση, καθώς δεν θα ληφθούν επιπλέον μέτρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Δροσερό Ξάνθης – Αρνητικά τα τεστ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.