ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ξεκινά η επιχείρηση απομάκρυνσης των υγειών επιβατών από το «Ελ. Βενιζέλος»

Σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» με τα 119 κρούσματα κορονοϊού.
Κορονοϊός: Ξεκινά η επιχείρηση απομάκρυνσης των υγειών επιβατών από το «Ελ. Βενιζέλος»

Σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» με τα 119 κρούσματα κορονοϊού. Το πλοίο θα μετατραπεί σε άτυπο νοσοκομείο για την περίθαλψη των ασθενών ενώ θα γίνει σταδιακή αποχώρηση των υπόλοιπων επιβατών.

Το βράδυ της Πέμπτης, το πλοίο «έδεσε» στην προβλήτα του σταθμού κρουαζιέρας «Θεμιστοκλής» στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από απόφαση των ελληνικών αρχών.

Εκεί, οι 119 θετικοί στον κορονοϊό επιβαίνοντες θα παραμείνουν σε καταντίνα 14 ημερών.

Στην αποβάθρα θα τοποθετηθεί ειδική τέντα, ώστε υγειονομικοί που θα επισκέπτονται το πλοίο να φορούν την ειδική ενδυμασία και να πραγματοποιούνται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Νέα Μέτρα Κυκλοφορίας: Με ωράριο οι μετακινήσεις – Καταργείται η γραπτή δήλωση!

Σε όλους του επιβαίνοντες του πλοίου έχει ήδη πραγματοποιηθεί ιατρικός έλεγχος και σύμφωνα με το Παστέρ τα 119 ήταν θετικά, τα 259 αρνητικά και 2 ακατάλληλα που θα επανελεγχθούν τις επόμενες ώρες.

Όσα μέλη του πληρώματος ήταν αρνητικοί κατά την εξέταση για COVID-19, θα επαναπατριστούν, αφού πρώτα μεταφερθούν σταδιακά στις επόμενες 36 ώρες σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ξεκινά η επιχείρηση απομάκρυνσης των υγειών επιβατών από το «Ελ. Βενιζέλος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.