ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Βουτσάς: Έχει και κότερο, πήγε μια… βόλτα! (vids)

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (26/2) σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία καλλιτεχνική κληρονομιά…  Ο χαρισματικός κωμικός γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1931. Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, ενώ η υποκριτική μπήκε στη ζωή του τη δεκαετία του ΄50, αφού σπούδασε και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Μακεδονικού...
Κώστας Βουτσάς: Έχει και κότερο, πήγε μια… βόλτα! (vids)

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (26/2) σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία καλλιτεχνική κληρονομιά… 

Ο χαρισματικός κωμικός γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1931. Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, ενώ η υποκριτική μπήκε στη ζωή του τη δεκαετία του ΄50, αφού σπούδασε και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη! «Έφυγε» ο Κώστας Βουτσάς (vids)

Το 1958 ο ρόλος του «Σωτήρη» στην ταινία η «Κυρά μας η μαμή» αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας σημαντικής πορείας για εκείνον. Έχει πρωταγωνιστήσει συνολικά σε 92 ταινίες και οι κατά καιρούς ρόλοι του άφησαν εποχή.

Οι ταινίες: «Ο Κατήφορος», «Κάτι να καίει», «Η χαρτοπαίχτρα», Τέντυ Μπόι αγάπη μου», «ο Ψεύτης», Το ανθρωπάκι», «ο Γόης», «Οι θαλασσιές οι χάντρες» είναι μόνο ένα δείγμα των αμέτρητων ωρών γέλιου, που χάρισε στο κοινό ο Κώστας Βουτσάς.

Η προσωπική του ζωή ήταν τόσο δημιουργική όσο η καλλιτεχνική.

Έκανε τέσσερις γάμους και απέκτησε πέντε παιδιά. Από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ απέκτησε μια κόρη τη Σάντρα. Από τον δεύτερο γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου έγινε πατέρας άλλων δύο, της Θεοδώρας και της Νικολέττας, κι από τον γάμο του με την Εύη Καραγιάννη έγινε θετός πατέρας του Άνθιμου Ανανιάδη. Ο τελευταίος του γιος, Φοίβος, ήρθε στη ζωή το 2015, από την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού. Μάλιστα είχε αποκτήσει και δύο εγγονές.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Βουτσάς: Έχει και κότερο, πήγε μια… βόλτα! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.