ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Βουτσάς: Τραγική φιγούρα η Αλίκη Κατσαβού (pics)

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο το πανελλήνιο η είδηση της του θανάτου του Κώστα Βουτσά, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών. Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί της Πέμπτης 27/2 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου και θα παραμείνει έως τις 19:30 το απόγευμα....
Κώστας Βουτσάς: Τραγική φιγούρα η Αλίκη Κατσαβού (pics)

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο το πανελλήνιο η είδηση της του θανάτου του Κώστα Βουτσά, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.

Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί της Πέμπτης 27/2 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου και θα παραμείνει έως τις 19:30 το απόγευμα.

Όπως είναι λογικό, πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού.

Η σύζυγός του εκλιπόντα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι συντετριμμένη από την απώλεια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: : Τρελοί τζίροι στα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Βουτσάς: Τραγική φιγούρα η Αλίκη Κατσαβού (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.