ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: «Κωμικές οι κατηγορίες για Λιγνάδη – Παραλείψεις στη δικογραφία»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη και τις χαρακτήρισε κωμικές.
Κούγιας: «Κωμικές οι κατηγορίες για Λιγνάδη – Παραλείψεις στη δικογραφία»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη και τις χαρακτήρισε κωμικές.

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε κωμικές τις κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει ο πελάτης του, Δημήτρης Λιγνάδης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας, «αυτά που έχουν συμβεί στην υπόθεση Λιγνάδη δεν συμβαίνουν ακόμα και στις πλέον αντισυνταγματικές χώρες της Άπω Ανατολής και της Αφρικής». Παράλληλα σημείωσε: «Το να συλλάβεις με ένταλμα συλλήψεως Έλληνα πολίτη χωρίς να συμφωνήσει ανακριτής και εισαγγελέας, έχει κάποιες προϋποθέσεις. Το να δικαστεί ένας άνθρωπος και να καταδικαστεί είναι αποτέλεσμα τριών διαδικασιών. Αυτό που συμβαίνει στον κ. Λιγνάδη είναι πρωτοφανές».

Εξηγώντας με περισσότερες λεπτομέρειες είπε: «πριν ασκηθεί ποινική δίωξη καλείς αυτούς που έχουν κάνει μήνυση, τα επιβεβαιώνουν και συμπληρώνουν ότι χρειάζεται. Είναι υποχρέωση του εισαγγελέα να καλέσει αυτόν τον οποίο καταγγέλλουν, να του δώσει τις καταθέσεις, να τις μελετήσει και να κάνει έγγραφες εξηγήσεις. Αλλιώς η διαδικασία είναι εντελώς άκυρη». Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος εξέφρασε πως την πρόθεσή του να τους μηνύσει όλους, εφόσον του το επιτρέψει ο κ. Λιγνάδης.

Έκανε λόγο για νομικές παραβάσεις και ακυρότητες, κάτι το οποίο ήταν αυτό που εντόπισε πρώτα στην δικογραφία. Το δεύτερο, είπε, είναι ότι υπάρχουν σε μια τέτοια υπόθεση τόσες παραλείψεις και τόση προκατάληψη. «Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι παίζεται κάτι πολύ μεγάλο» πρόσθεσε.

Τόνισε ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε απελπισία, προσπάθησε να απολογηθεί γιατί προσέλαβε τον κορυφαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό ως διευθυντή του θεάτρου, και προχώρησε σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. «Παίζεται μια πολιτική μάχη. Είμαι σε απόγνωση. Υπάρχει μια στοχοποίηση. Η Δικαιοσύνη δεν λειτούργησε σωστά. Το περιεχόμενο των καταγγελιών είναι κωμικό».

Άγριες Μέλισσες Spoiler 24/2: Η Ελένη καταρρέει με την είδηση μίας δολοφονίας (vid)

Αντετοκούνμπο: Ποια επίδοση σεζόν έκανε με Μινεσότα

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: «Κωμικές οι κατηγορίες για Λιγνάδη – Παραλείψεις στη δικογραφία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.