Αναστάτωση επικρατεί στα Ανώγεια, καθώς άγνωστοι δράστες προχώρησαν σε μια αδιανόητη πράξη. Πήγαν στο νεκροταφείο του χωριού και έσπασαν τον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη, του οποίου το μνημόσυνο είχε τελεστεί πριν από λίγες μέρες!

Όπως είναι λογικό, στο χωριό του ορεινού Μυλοποτάμου στην Κρήτη, το οποίο για μια ακόμη φορά έρχεται στο επίκεντρο, έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να προλάβουν τα χειρότερα.

Την ίδια ώρα ο 29χρονος γιος του παραμένει στη φυλακή, με τη διαδικασία να είναι σε εξέλιξη, μέχρι να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εύβοια: Σε γκρεμό 50 μέτρων εντοπίστηκε ο οδηγός τρακτέρ

Στις 7 Ιουνίου, μέσα σε κλίμα οδύνης και με την υπόθεση του διπλού φονικού να είναι ακόμη «ανοικτή», τελέστηκε το μνημόσυνο του ενός εκ των θυμάτων, του γνωστού και αγαπητού μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί τίμησαν τη μνήμη του Λευτέρη Καλομοίρη, 40 μέρες μετά το θάνατο του.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο ξαφνικά που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του. Τραγικές φιγούρες, τα παιδιά και η σύζυγος του, αλλά και ο γιος του που παραμένει φυλακισμένος μετά το διπλό φονικό.

Πηγή: newshub.gr.