ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Συνελήφθη 47χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Μία νέα υπόθεση εις βάρος ανήλικης έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα με τον 47χρονο άντρα να συλλαμβάνεται από τις αρχές.
Κρήτη: Συνελήφθη 47χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Ένας άντρας 47 ετών συνελήφθη στην Κρήτη μετά από καταγγελίες που του έγιναν για συνεχείς απόπειρες βιασμού 15χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν από τρία χρόνια, το 2019, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά το 15χρονο (τότε) κορίτσι. Ακόμη, φέρεται να επιχείρησε δεκάδες φορές να την βιάσει.

Η ίδια είχε μιλήσει τότε στη μητέρα της αλλά δεν την είχε πιστέψει. Μετά από αρκετό καιρό απευθύνθηκε στην αστυνομία η οποία διεξήγε έρευνα για την υπόθεση.

Η προανάκριση που ξεκίνησε οδήγησε τις Εισαγγελικές Αρχές να εκδόσουν ένταλμα σύλληψης για τον άντρα. Έτσι, το προηγούμενο Σάββατο 6/11 ο άντρας Αλβανικής καταγωγής συνελήφθη. Στη συνέχεια βρέθηκε στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο άντρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση εναντίον ανήλικης.

Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη είναι σοκαρισμένη από τις εξελίξεις. Πρόκειται για άλλη μία σοκαριστική είδηση κακοποίησης ανηλίκου μετά την υπόθεση που ήρθε στο φως χτες για τον προπονητή τένις και τις ανήλικες μαθήτριες του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Συνελήφθη 47χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις