ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική ο νεαρός ράπερ μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία (vid)

Lamanif: Άμεση μεταγωγή του νεαρού ράπερ, που βρέθηκε από αστυνομικούς, σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Συγκλονίζει σε δηλώσεις ο πατέρας του.
Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική ο νεαρός ράπερ μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία (vid)

Lamanif: Άμεση μεταγωγή του νεαρού ράπερ, που βρέθηκε την νύχτα από αστυνομικούς, σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Συγκλονίζει μιλώντας στα τηλεοπτικά κανάλια ο πατέρας του.

Η κατάθεση του 24χρονου Lamanif στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, διήρκεσε αρκετές ώρες.

Ο νεαρός ράπερ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το που βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για τον Lamanif

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμες για νέα κρίση με την Τουρκία οι Ένοπλες Δυνάμεις!

Κορονοϊός: 561 κρούσματα στην Αττική, 138 στη Θεσσαλονίκη, 65 στην Αχαΐα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική ο νεαρός ράπερ μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.