ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Χάος στο νησί, πολίτες πυροβόλησαν αστυνομικούς! (vid)

Εμπόλεμη κατάσταση θυμίζει η Λέσβος με όσα γίνονται εκεί τις τελευταίες ώρες. Το απόγευμα της Τετάρτης (26/2) έξι διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή, καθώς άρχισαν να δέχονται πυροβολισμούς από τους κατοίκους του νησιού! Τα ΜΑΤ περίμεναν ενισχύσεις ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν τις ένοπλες ομάδες. Είναι πασιφανές πως η κατάσταση έχει ξεφύγει....
Λέσβος: Χάος στο νησί, πολίτες πυροβόλησαν αστυνομικούς! (vid)

Εμπόλεμη κατάσταση θυμίζει η Λέσβος με όσα γίνονται εκεί τις τελευταίες ώρες. Το απόγευμα της Τετάρτης (26/2) έξι διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή, καθώς άρχισαν να δέχονται πυροβολισμούς από τους κατοίκους του νησιού!

Τα ΜΑΤ περίμεναν ενισχύσεις ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν τις ένοπλες ομάδες. Είναι πασιφανές πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι δυνάμεις τις ΕΛ.ΑΣ. δέχτηκαν επίθεση με καραμπίνες.

Νωρίτερα στη θέση που είναι προγραμματισμένο να κατασκευαστεί το νέο κέντρο, δύο αστυνομικοί δέχτηκαν νωρίτερα πυροβολισμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν στα πόδια από σκάγια και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίσης, μία κλούβα των ΜΑΤ «γαζώθηκε» με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μετά τις 18:30 υπήρξε και μία ομάδα ατόμων που εισέβαλε σε ξενοδοχείο στον Δήμο Γέρα, όπου διαμένουν αστυνομικοί από την Αθήνα. Οι κάτοικοι πήραν προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, τα πέταξαν έξω και τα έκαψαν.

Υπενθυμίζεται πως κάτι αντίστοιχο έγινε και στη Χίο. Εκεί, μάλιστα, οι ντόπιοι χειροδίκησαν κατά των αστυνομικών. Υπάρχει και βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα. Λέσβος και Χίος είναι τα δύο νησιά που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες και τα όσα γίνονται εκεί σοκάρουν.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Χάος στο νησί, πολίτες πυροβόλησαν αστυνομικούς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.