ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Πέθανε 63χρονη έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Κατέληξε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου η 63χρονη γυναίκα που είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο.
Λέσβος: Πέθανε 63χρονη έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Λέσβος: Κατέληξε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου η 63χρονη γυναίκα που είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο.

Κορονοϊός: Η άτυχη γυναίκα είχε εμβολιαστεί λίγες ημέρες νωρίτερα στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», πρόκειται για το μοναδικό θανατηφόρο επεισόδιο στην Ελλάδα που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό.

Μάλιστα, έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου και της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών.

Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος της ΕΕΕ Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους (γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας) είχαν αναφερθεί στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση εμβολίου της AstraZeneca.

Η μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του θανατηφόρου περιστατικού της Μυτιλήνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λέσβος: 63χρονη στη ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό της – Υπέστη πνευμονική εμβολή

Κορονοϊός: Μας ετοιμάζουν για νέο lockdown!

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα και για τα τέσσερα εμβόλια για τις ηλικίες 35-39

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Πέθανε 63χρονη έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.