ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιανεμπόριο: Άνοιγμα με περιορισμούς αλλά χωρίς click away!

Ανοίγει το λιανεμπόριο με περιορισμούς, παύουν όμως να ισχύουν το click away και το click in shop. Δείτε πως θα ανοίξουν τα καταστήματα.
Λιανεμπόριο: Άνοιγμα με περιορισμούς αλλά χωρίς click away!

Ανοίγει το λιανεμπόριο με περιορισμούς, παύουν όμως να ισχύουν το click away και το click in shop. Δείτε πως θα ανοίξουν τα καταστήματα.

Λιανεμπόριο: Όπως ειπώθηκε και από επίσημα χείλη της Κυβέρνησης, τα καταστήματα θα ανοίξουν από την Δευτέρα με μήνυμα στο 13032 και χρονικό όριο! Από ότι φαίνεται όμως το άνοιγμα θα συνοδευτεί με το τέλους των click away και click in shop!

Τον τρόπο με τον οποίο θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα αν δοθεί το πράσινο φως από τους ειδικούς περιέγραψε ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μιλώντας στο OPEN είπε ότι “πάμε σε άνοιγμα με περιορισμούς και χωρίς click away ή click in shop“. Όπως τόνισε ο ίδιος, “τα δύο αυτά εργαλεία δεν βοηθούν στην παρούσα φάση. Το 13032 θα ισχύσει, αυτό θα είναι το ένα από τα εργαλεία. Έχουμε μεγάλη πίστη στην εισήγηση της Επιτροπής». Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι θα ανοίξουν κανονικά και τα πολυκαταστήματα, αν δοθεί το πράσινο φως.

«Οι κανόνες ήταν οριζόντιοι στην προηγούμενη φάση, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να γίνει τώρα διάκριση» ανέφερε. Για τα γυμναστήρια πάντως είπε ότι δεν είναι στην ατζέντα της συζήτησης για άνοιγμα στην παρούσα φάση. «Υπάρχει όντως κοινωνική πίεση. Ο ιός είναι εδώ, δίνει τη μάχη να μας κερδίσει. Είναι σημαντικό να επιμείνουμε στην αυτοπροστασία. Υπάρχει ένα θέμα ηθικής, πώς στηρίζουμε αυτούς που δίνουν τη μάχη να επιβιώσουν. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας μετάβασης» είπε ακόμη ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lockdown: Αποφασίζουν οι λοιμωξιολόγοι – Τα σενάρια για πιθανό άνοιγμα

Tα κρούσματα του Κορονοϊού έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Την ίδια ώρα οι λοιμωξιολόγοι θα συνεδριάσουν σήμερα για να αποφασίσουν αν θα γίνει ελεγχόμενο άνοιγμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα εν αναμονή των αποφάσεων των επιστημόνων είναι η κυβέρνηση για το πλαίσιο της μερικής άρσης των μέτρων του lockdown από το ερχόμενο Σάββατο την ώρα μάλιστα που τα νέα από τα «μαθηματικά» της πανδημίας είναι αποκαρδιωτικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιανεμπόριο: Άνοιγμα με περιορισμούς αλλά χωρίς click away!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.