ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης!

Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να μεταφερθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης έπειτα από την κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγέλεα.
Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης!

Στις φυλακές της Τρίπολης και όχι σε αυτές των Τρικάλων αναμένεται να μεταφερθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης έπειτα από την κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγέλεα.

Λιγνάδης: Η υπερασπιστική γραμμή, που κατέθεσε στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα ο Αλέξης Κούγιας αλλά και οι απαντήσεις που έδωσε για τέσσερις ώρες ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που δεν έπεισε τις ανακριτικές Αρχές με την κατάθεσή του, λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης.

Τελικά, από τα σωφρονιστικά ιδρύματα Τρικάλων, Γρεβενών και Τριπόλεως προκρίθηκε το κατάστημα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας διαμήνυσε πως θα προσφύγει κατά της απόφασης της ανακρίτριας για προφυλάκιση του πελάτη του.

Δημήτρης Λιγνάδης: Στη φυλακή ο σκηνοθέτης – Δεν έπεισαν οι ισχυρισμοί του!

Χθες το μεσημέρι στις 14:30 πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας, ενώ νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημά του για ακύρωση της προδικασίας. Μετά την απολογία του στην Ευελπίδων έφτασαν η πρώην υφυπουργός Παιδείας Ελένη Κούρκουλα, στενή φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη, και ο πρώην σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, καθώς και ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.