ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λυκαβηττός: «Πλημμύρισε» από κόσμο το πάρκινγκ (pics)

Οι Αθηναίοι προτίμησαν τον λόφο για να χαζέψουν την πόλη από ψηλά και προκάλεσαν.... χαμό και μποτιλιάρισμα
Λυκαβηττός: «Πλημμύρισε» από κόσμο το πάρκινγκ (pics)

Ο Λυκαβηττός ήταν ο απόλυτος προορισμός για τους Αθηναίους το βράδυ της Τετάρτης (06/05), οι οποίοι ανέβηκαν στον λόφο και προκάλεσαν… λαοθάλασσα στο πάρκινγκ!

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν στην κορυφή του Λυκαβηττού, με εκατοντάδες αμάξια να «πλημμυρίζουν» το πάρκινγκ στην προσπάθειά τους να απολαύσουν την πανσέληνο.

Ο χώρος του πάρκινγκ ήταν ασφυκτικά γεμάτος κι αν η χώρα δεν περνούσε την περιπέτεια της πανδημίας, βγαίνοντας από την καραντίνα έπειτα από 42 μέρες, κάλλιστα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως όλοι αυτοί συγκεντρώθηκαν στον Λυκαβηττό με αφορμή κάποιο συναυλιακό γεγονός.

Οι επισκέπτες ανέβηκαν «εξοπλισμένοι» με ποτά και φαγητά, στήνοντας ένα μεγάλο υπαίθριο πικ νικ, καταλαμβάνοντας κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά προκειμένου να χαζέψουν το φεγγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκράτι: Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα για ένα «takeaway» ποτό

Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα, ο όγκος των οχημάτων αυξανόταν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο απ’ αυτούς που ανέβαιναν με εκείνους που προσπαθούσαν να αποχωρήσουν, έχοντας τρομάξει από τον συνωστισμό. Βλέπετε, την ίδια φαεινή ιδέα είχαν ταυτόχρονα πολλοί συμπολίτες μας, που αψήφησαν τις οδηγίες, κάνοντας το κέφι τους.

Την ίδια στιγμή επικράτησε κοσμοσυρροή και στην Πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι.

Λυκαβηττός: Δείτε τις εικόνες από το πάρκινγκ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λυκαβηττός: «Πλημμύρισε» από κόσμο το πάρκινγκ (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.