ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Κανονικά οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη

Lockdown: Κανονικά θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη που δεν θα έχουν όμως άνοιγμα στο λιανεμπόριο!
Lockdown: Κανονικά οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη

Lockdown: Κανονικά θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη που δεν θα έχουν όμως άνοιγμα στο λιανεμπόριο!

Lockdown: Άνοιγμα του λιανεμπορίου ανακοίνωσε η Κυβέρνηση που όμως άφησε τρεις πόλεις εκτός. Ο λόγος, για τις Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη που ναι μεν δεν θα έχουν ανοιχτό λιανεμπόριο, όμως θα επιτρέπονται κανονικά οι διαδημοτικές μετακινήσεις!

Κανονικά θα μπορούν να μετακινούνται οι πολίτες σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, με το λιανεμπόριο, όμως, να είναι κλειστό από τη Δευτέρα σε αυτές τις τρεις περιοχές. Σε αυτή τη διευκρίνιση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, καθώς τόνισε ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε αυτές τις τρεις περιοχές.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι αυτών των τριών περιοχών – παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου – μπορούν να στέλνουν sms στο 13033 με τον κωδικό 6 για τις μετακινήσεις τους από δήμο σε δήμο μόνο για άθληση.

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για την επιδημιολογική εικόνα των τριών αυτών περιοχών, καθώς η αυξητική τάση που παρατηρείται στα κρούσματα, αναπόφευκτα οδηγεί και σε πίεση στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν σε 24 ώρες 350 νέα κρούσματα, 141 στην Αχαΐα και 94 στην Κοζάνη.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Οργή στους εμπόρους για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου – «Πρωτοφανής εμπαιγμός-Νιώθουμε πειραματόζωα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Κανονικά οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.