ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Κομμωτήρια: Πως πας στο κομμωτήριο σε άλλον δήμο

Από αύριο αλλάζει η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να πάει σε κομμωτήριο εκτός του δήμου του.
Lockdown – Κομμωτήρια: Πως πας στο κομμωτήριο σε άλλον δήμο

Lockdown – Κομμωτήρια: Από αύριο αλλάζει η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να πάει σε κομμωτήριο εκτός του δήμου του.

Lockdown – Κομμωτήρια: Από τις 22 Μαρτίου οι πολίτες αν θέλουν να επισκεφτούν κάποιο κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής εκτός του δήμου τους θα πρέπει να ακολουθήσουν διαφορετική διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα ανοίγουν και πάλι τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για την καλύτερη λειτουργία του lockdown. Γι’ αυτό και το υπουργείο Ανάπτυξης έδωσε το «πράσινο φως» για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο μόνο στην περίπτωση που κάποιος έχει κλείσει ραντεβού σε κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής.

«Από Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων και περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δηλαδή, οι επισκέψεις στα κομμωτήρια μπορούν να γίνονται με κωδικό 6 στο 13033 και διαδημοτικά. Αυτό σημαίνει ότι όσοι κλείνουν ραντεβού σε κομμωτήριο εκτός της περιοχής τους, θα πηγαίνουν με αυτοκίνητο, στέλνοντας κωδικό 6 στο 13033.

Κορονοϊος – Ευρώπη: Την «χτυπά» το τρίτο κύμα – Διαδηλώσεις από τους πολίτες

Επίδομα 534 ευρώ: Τι γίνεται με την αναστολή σύμβασης σε επιχειρήσεις που θα ανοίξουν

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Κομμωτήρια: Πως πας στο κομμωτήριο σε άλλον δήμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.