ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Τα σενάρια για την επαναλειτουργία γυμναστηρίων, θεάτρων, κινηματογράφων, συναυλιών!

Lockdown: Αρκετές σκέψεις για αλλαγή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, την ώρα που στο τραπέζι πέφτουν τα γυμναστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι και συναυλίες.
Lockdown: Τα σενάρια για την επαναλειτουργία γυμναστηρίων, θεάτρων, κινηματογράφων, συναυλιών!

Lockdown: Αρκετές σκέψεις για αλλαγή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, την ώρα που στο τραπέζι πέφτουν τα γυμναστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι και συναυλίες.

Αρκετές αλλαγές αναμένεται πλέον να έχουμε στο lockdown, με τους ειδικούς να εξετάζουν την επηδημιολογική κατάσταση της χώρας, για τα νέα μέτρα.

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι πέφτουν σιγά-σιγά το άνοιγμα της χώρας και η άρση του lockdown για το επόμενο 15νθήμερο.

Στις 15 Μαΐου η χώρα και επίσημα θα έχει ανοίξει για τους τουρίστες, ενώ αναμένεται να καταργηθεί η απαγόρευση στο ωράριο κυκλοφορίας.

Την εβδομάδα που διανύουμε οι ειδικοί εξετάζουν πάλι τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους,  προκειμένου να κάνουν την πρώτη παρέμβαση είτε τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ή ακόμη από το Σάββατο 8 Μαΐου, να υπάρξει μια πρώτη παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας να ξεκινά στις 24:00 αντί για τις 23:00 που ισχύει ήδη από τη Δευτέρα, και να τελειώνει στις 05:00 το πρωί, με την τελική απόφαση θα έρχεται την Παρασκευή, στην συνεδρίαση της Ολομέλειας των Επιστημόνων.

Από κει και πέρα, σύντομα θα καταργηθεί το click in shop και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στα καταστήματα για τις αγορές, ωστόσο θα πρέπει κανονικά ο καταναλωτής να στέλνει μήνυμα στο 13032.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 15 Μαΐου που ανοίγει και επίσημα ο τουρισμός, θα απελευθερωθούν αν όλα είναι καλά και οι υπερτοπικές μετακινήσεις, ενώ από αυτό το χρονικό ορόσημο και μετά αναμένεται η πλήρης κατάργηση των SMS για όλες τις δραστηριότητες.

Μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο δρομολογείται και η επανεκκίνηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αρχής γενομένης από τα μουσεία, για να ακολουθήσουν αργότερα και συναυλίες, θέατρα κλπ, πάντα σε εξωτερικό χώρο και κατά τα πρότυπα ασφάλειας που λειτούργησαν το καλοκαίρι του 2020.

Μέσα στον Μάιο προωθείται και το άνοιγμα των γυμναστηρίων, με αυστηρούς όρους υγιεινής και με υποχρέωση διενέργειας self test.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα όλα τα πλοία στις 6 Μαΐου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Τα σενάρια για την επαναλειτουργία γυμναστηρίων, θεάτρων, κινηματογράφων, συναυλιών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.