ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Τέλος το SMS από 15 Μαϊου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς σε δηλώσεις του τόνισε πως το SMS θα καταργηθεί από τις 15/05.
Lockdown: Τέλος το SMS από 15 Μαϊου

Lockdown: Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς σε δηλώσεις του τόνισε πως το SMS θα καταργηθεί από τις 15/05.

Lockdown: ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως με το τέλος της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού δεν θα υπάρχει πλέον η ανάγκη οι πολίτες να στέλνουν SMS για την μετακίνηση τους:

«Με κατάργηση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού θα σταματήσει και η χρήση του SMS». Παρόλα αυτά θα περιμένουν για να πάρουν τις τελεσίδικες τους αποφάσεις αλλά όλα θα γίνουν όπως ακριβώς έχουν ήδη αναγγελθεί.

Ενώ για τον εμβολιασμό σημείωσε: «Κάναμε ένα ρεκόρ κι η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας προγραμματισμός που εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ενώ για την συνέχεια εκτιμώ πως θα κινηθούμε με πάνω από 100.000 την ημέρα ατόμων που θα κάνουν το εμβόλιο».

Επίσης έκανε γνωστό πως μέσα στον Μάιο θα υπάρχουν περίπου 1200 εμβολιαστικά κέντρα. Παράλληλα υπενθύμισε πως χθες άνοιξε η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για τους ιδιωτικούς φορείς υγείας εκτιμώντας πως γύρω στις 20 Μαίου θα μπορούν να ξεκινήσουν να εμβολιάζονται όσοι εργάζονται σε αυτούς.

Ο κ. Γεωργαντάς έκανε λόγο για πάνω από 5,5 εκ εμβολιασμούς μέχρι το τέλος Μαΐου όπως ήδη αναφέρθηκε και από τον αρμόδιο Υπουργό που είναι ο Βασίλης Κικίλιας και λοιπούς σχετιζόμενους με την διαδικασία.

«Μέσα στον Ιούνιο νομίζω πραγματικά ότι θα μπορούμε να μιλάμε για τις συνθήκες που θα επιτρέπουν να πούμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας».

Τέλος τόνισε πως στόχος είναι τον Ιούνιο να μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες πολίτες για την προστασία τους από τον Κορονοϊό.

Κικίλιας: «Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30 – 44 μέχρι το τέλος Μαΐου – Σκέψεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Πρόταση για 25.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Τέλος το SMS από 15 Μαϊου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.