ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογαριασμοί «φωτιά» σε ρεύμα και φυσικό αέριο μέχρι το 2023!

Οι υψηλοί λογαριασμοί φαίνεται ότι θα μας ακολουθήσουν μέχρι το 2023!
Λογαριασμοί «φωτιά» σε ρεύμα και φυσικό αέριο μέχρι το 2023!

Αρκετά υψηλές θα παραμείνουν οι τιμές σε ρεύμα και φυσικό αέρα για καιρό ακόμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Κομισιόν.

Συγκεκριμένα η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και το 2023, με τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις να πρέπει να υποστούν ακόμα ένα βάρος.

Αυτά προβλέπει η Κομισιόν για την ενέργεια τους επόμενους μήνες, ενώ οι τιμές θα αρχίσουν να πέφτουν από την άνοιξη του 2023.

Όσον αφορά την Ελλάδα, φυσικά ισχύουν τα ίδια, ωστόσο μιλούν για κορύφωση τους πρώτους μήνες του 2022, ενώ μετά θα έρθει η αποκλιμάκωση.

Πάντως δεν αποκλείεται να μη γίνει αυτό και οι τιμές να παραμείνουν αρκετά ψηλά όπως άλλωστε είναι τώρα. Όλα αυτά ενώ και η βενζίνη και το πετρέλαιο έχουν πάρει την ανιούσα και δε φαίνεται να σταματούν.

Τα πράγματα λοιπόν φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δύσκολα και η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει μέτρα, ώστε να βοηθήσει τόσο τα νοικοκυριά αλλά και τους επιχειρηματίες, που λόγω του κορονοϊού έχουν ήδη δεχτεί τεράστιο πλήγμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λογαριασμοί «φωτιά» σε ρεύμα και φυσικό αέριο μέχρι το 2023!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.