ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοβέρδος: Ζητάει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για στεγαστική συνδρομή- «Να μην τσακίσει η γραφειοκρατία τους τσακισμένους πολίτες»

Ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνει πως πρέπει να υπάρξει στεγαστική συνδρομή για όλες τις κατοικίες που έχουν υποστεί ζημιές από τις πυρκαγιές και η γραφειοκρατία δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο.
Λοβέρδος: Ζητάει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για στεγαστική συνδρομή- «Να μην τσακίσει η γραφειοκρατία τους τσακισμένους πολίτες»

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, πήρε θέση για τη στεγαστική συνδρομή στους πληγέντες των πυρκαγιών, ζητώντας να υπάρξει άμεσα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, με προσωπική του δήλωση τόνισε πως η στεγαστική συνδρομή πρέπει να δοθεί σε όλα τα είδη κατοικιών, ενώ το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο αφορά κυρίως την πρώτη κατοικία.

Όπως ο ίδιος σημειώνει, κάτι τέτοιο δεν αρκεί για όσους επλήγησαν, ζητώντας άμεσα να υπάρξει ειδική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. «Να μην τσακίσει η γραφειοκρατία τους ήδη τσακισμένους πολίτες» λέει χαρακτηριστικά, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα παραθέσει τις θέσεις του για μια εθνική πολιτική για το περιβάλλον σε ό,τι αφορά τον δασικό πλούτο και το ζωικό βασίλειο.

Χαρακτηριστικά τονίζει: «Η στεγαστική συνδρομή πρέπει να δοθεί για όλα τα είδη κατοικιών που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιά.

Επειδή το σημερινό θεσμικό πλαίσιο αφορά κυρίως την πρώτη κατοικία και δεν αρκεί ώστε να καλυφθεί κάθε είδους κατοικία που καταστράφηκε εν μέρει ή ολοσχερώς και προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα που θα έχουν ως επακόλουθο να τσακίζει η γραφειοκρατία τους ήδη τσακισμένους πολίτες απαιτείται η έκδοση, αμέσως, ειδικής σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Την επόμενη εβδομάδα οι ολοκληρωμένες θέσεις μου για μια εθνική πολιτική για το περιβάλλον σε ό,τι αφορά τον δασικό πλούτο και το ζωικό βασίλειο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπαθώνει ο Δήμος Βερύκιος: «Πικρές αλήθειες κάτω από τις στάχτες»

Φωτιές: Θα παραμείνουν για καιρό στην ατμόσφαιρα τα καρκινογόνα σωματίδια

Κορονοϊός – Εμβόλιο Moderna: Πόσα αντισώματα έχουν όσοι εμβολιάστηκαν με αυτό το σκεύασμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λοβέρδος: Ζητάει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για στεγαστική συνδρομή- «Να μην τσακίσει η γραφειοκρατία τους τσακισμένους πολίτες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.