ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down στο Εθνικό Θέατρο – Η στιγμή των υπογραφών

Η Λωξάντρα Λούκας έγραψε ιστορία καθώς είναι η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που θα συμμετάσχει σε παράσταση στο Εθνικό Θέατρο.
Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down στο Εθνικό Θέατρο – Η στιγμή των υπογραφών

Η Λωξάντρα Λούκας είναι η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός με σύνδρομο down που θα λάβει μέρος σε παραγωγή στο Εθνικό Θέατρο.

Η Λωξάντρα Λούκας θα είναι η πρώτη ηθοποιός που θα συμμετάσχει σε παράσταση στο Εθνικό Θέατρο έχοντας σύνδρομο down, γεμίζοντας ελπίδα, συγκινώντας και γράφοντας ιστορία.

Η νεαρή ηθοποιός υπέγραψε τη σύμβαση συνεργασίας το προηγούμενο Σάββατο και το βίντεο από τη στιγμή των υπογραφών έκανε το γύρο του διαδικτύου σκορπώντας χαμόγελα.

Η Λωξάντρα Λούκας θα λάβει μέρος σε θεατρική παράσταση όπου τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ελένη Ευθυμίου, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο και σε άλλους ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η μητέρα της, Ελένη Δημοπούλου, με τη σειρά της έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα μέσω των Social Media, θέλοντας να πει το δικό της ευχαριστώ.

«Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας.

Εμείς, όμως, τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα, σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς που την εντάξετε, έστω και λίγο, στη ζωή σας, με όποιον τρόπο μπορούσατε. Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαμβάνατε στη ζωή σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός μέτρα – Ανεμβολίαστοι: Έρχεται «μείωση» αποδοχών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα! – Νέες τιμές τα rapid tests;

Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Survivor: Ο Ντάνος έκανε βόλτα με το σκάφος του πασίγνωστη ηθοποιό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down στο Εθνικό Θέατρο – Η στιγμή των υπογραφών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.