ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: «Μη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα είμαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα» (vids)

Στα άκρα. Με τέρμα την ταχύτητα. Έτσι όπως λάτρεψε να ζει, έτσι όπως έγινε γνωστός, έτσι και «έφυγε». Ο Mad Clip, ένας.... μεγιστάνας από αλάνα που μας άφησε μόλις στα 34 του.
Mad Clip: «Μη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα είμαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα» (vids)

«Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι».

Με αυτά τα λόγια, ο διάσημος τράπερ Mad clip, είχε περιγράψει ένα κομμάτι του εαυτού του σε πρόσφατη συνέντευξη. Η είδηση του θανάτου του πέρα από σοκ, μας θύμισε πως μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα η απόλυτη χαρά και διασκέδαση,να μετατραπεί σε σκοτάδι και θλίψη.

Το όνομά του προήλθε από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty» (Λεφτά και ναρκωτικά, δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια) .

Το 2003 άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και μέχρι το 2016 έκανε rap αποκλειστικά σε αγγλικό στίχο, μετά από μία περιπέτεια στον στρατό, που όπως είχε πει τον έδιωξαν «ως απροσάρμοστο» θα βρεθεί στην Κύπρο και το 2016 οριστικά στην Αθήνα.

Ακριβά αμάξια, χρυσές αλυσίδες, επώνυμοι οίκοι μόδας αποτελούσαν κομμάτι της καθημερινής του ζωή, με καθημερινές δημοσιεύσεις στα social media.

Με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο κατάφερε να κερδίσει τους νέους και να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους τράπερ της γενιάς του.

Όλα σχεδόν τα εφηβικά κινητά έπαιζαν τα τραγούδια του και ο νεαρόκοσμος κινούνταν στους ρυθμούς των επιτυχιών του μεταξύ των οποίων και τα «Dealer», «Συνθήκες», «Μεγιστάνας», «ΜΑΜΑ», «Κότερα».

«Η φάση της τραπ έξει “ξεφύγει”, όπως ήταν ο Ρουβάς κάποτε και τσίριζαν τα κοριτσάκια, τώρα τσιρίζουν για εμάς», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως ο ίδιος έλεγε, είχε βιώσει αρκετά από τα υπερβολικά περισταστικά που περιέγραφε στους στίχους των τραγουδιών του. Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε πρωταγωνιστήσει σε μία καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας με συνέπεια να οδηγηθεί με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου.

Είχε επιλέξει να ακολουθήσει την…τρέλα του, να ζει στο κόκκινο, να παρασύρεται από τα πάθη του, να τρέχει με χίλια, να προκαλεί τη μοίρα. Και δυστυχώς αυτή ήταν η αιτία που ο Peter Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πλήρες όνομα του, μας άφησε νωρίς σε ηλικία μόλις 34 ετών και πάνω στο peak της καριέρας του.

Ένα από τα πολλά τραγούδια του που είχαν γίνει επιτυχίες μιλούσε προφητικά για τον θάνατό του. Οι στίχοι του ανατριχιάζουν αυτή τη στιγμή που δεν βρίσκεται κοντά μας.

«Αν πεθάνω αύριο θάψε με με μπάφο, ντύσε με Gucci κλείσε μου τον τάφο, μη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα ‘μαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα».

Θα τον θυμόμαστε για πάντα ως έναν άνθρωπο χαμογελαστό, με χιούμορ και πάνω από όλα καθόλου επηρεασμένο από την επιτυχία του.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: To τελευταίο «αντίο» από… όλο τον κόσμο

Τηλεθέαση 2/9: Έκανε πλακίτσα στο Big Brother η «Γη της Ελιάς»!

Εμβολιασμοί: Παράνοια – O ΕΜΑ «νίπτει τας χείρας του» για 3η δόση εμβολίου και η κυβέρνηση τις χορηγεί κανονικά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: «Μη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα είμαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.