ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Mad Clip: Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Θλίψη και σοκ σε όλο τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Mad Clip, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο γνωστός τράπερ ήταν εγκλωβισμένος για 2 ώρες στην άμορφη μάζα που έγινε η πόρσε του μετά το δυστύχημα, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Με το που κατάφεραν να τον βγάλουν, χωρίς τις αισθήσεις του, άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί που οι γιατροί έκαναν τα πάντα, αλλά δεν μπόρεσαν να τον φέρουν πίσω.

Σύμφωνα με όσα πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές, ο δημοφιλής τραγουδιστής ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα στο σημείο και στη συνέχεια σε ένα δέντρο, όπου κόπηκε στη μέση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως αναφέρει η ΕΡΤ, φαίνεται ότι ο Mad Clip είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, η οποία άγγιζε τα 200 χλμ/ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης

Mad Clip: Έκλαιγε με λυγμούς ο Light στο σημείο του τροχαίου

Όταν ο Mad Clip δήλωνε: «Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@@@κία – Έχω πιο γρήγορο αμάξι απ’ το περιπολικό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.