ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του FY-Ήταν μαζί του στον ίδιο γάμο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Mad Clip. Ο καλός του φίλος, ο FY, ραγίζει καρδιές στο μήνυμά του.
Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του FY-Ήταν μαζί του στον ίδιο γάμο

Ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και όλοι είναι σοκαρισμένοι. Το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Ο Mad Clip επέστρεφε από έναν γάμο φίλων του και μαζί του ήταν και ο FY που έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Θα μου λείψεις πολύ μεγάλες αδερφέ.

 

Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου» έγραφε μεταξύ άλλων ο FY.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του FY-Ήταν μαζί του στον ίδιο γάμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.