ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι: Πυροβολήθηκε άνδρας που περίμενε στο φανάρι (vid+pics)

Χαϊδάρι: Άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητό δέχτηκε βροχή από πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες πάνω σε μηχανή. Δίνει μάχη για τη ζωή του.
Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι: Πυροβολήθηκε άνδρας που περίμενε στο φανάρι (vid+pics)

Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς και θύμα ένα άτομο, σημειώθηκε στις 11 το πρωί την Τρίτη (29/10) στο Χαϊδάρι.

Πιο συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού άνοιξαν πυρ κατά άνδρα, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του (τύπου SUV μάρκας BMW και χρώματος γκρι) σε φανάρι στη συμβολή Σατωβριάνδου – Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλιφόρνια – Φωτιά: ΛεΜπρόν και Σβαρτσενέγκερ εγκατέλειψαν τα σπίτια τους! (vids)

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,  το θύμα πυροβολήθηκε τουλάχιστον έξι φορές με καλάσνικοφ και όπλο των 9 χιλιοστών. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον έξι κάλυκες από δύο όπλα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, aπό τις πινακίδες του αυτοκινήτου προκύπτει ότι πρόκειται για έναν άντρα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας.

Αναλυτικότερα, το θύμα είναι περίπου 50 ετών, ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικής λέσχης και στο παρελθόν έχει παραβιάσει τη νομοθεσία περί παιγνίων.

Εξάλλου, πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναφέρουν οτι αυτοκίνητο επέβαινε ακόμα ένα άτομο το οποίο είναι νεκρό.

Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι: Πυροβολήθηκε άνδρα που περίμενε στο φανάρι

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι: Πυροβολήθηκε άνδρας που περίμενε στο φανάρι (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.