ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγαζιά εστίασης αγοράζουν σόμπες για να κάθονται έξω οι ανεμβολίαστοι πελάτες

Τα μαγαζιά εστίασης, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν πρόβλημα, όταν θα γίνει χειρότερος ο καιρός, γι' αυτό προχωρούν στην μαζική αγορά από σόμπες.
Μαγαζιά εστίασης αγοράζουν σόμπες για να κάθονται έξω οι ανεμβολίαστοι πελάτες

Στα μαγαζιά εστίασης, η ώρα που οι μη εμβολιασμένοι πελάτες, δεν θα μπορούν να κάτσουν έξω δεν αργεί, με τους επιχειρηματίες να έχουν μεριμνήσει.

Μαγαζιά εστίασης: Έρχεται «ταφόπλακα» τον χειμώνα: Άδεια μαγαζιά με ανατιμήσεις και απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολίαστους, είχε γράψει το Sportime, πριν από κάποιες ημέρες.

O λόγος είναι πως ο καιρός δεν θα είναι για… πάντα καλοκαιρινός. Γι’ αυτό και όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν θα μπορούν να κάθονται σε εξωτερικούς χώρους λόγω του κρύου, στην Ελλάδα.

Ενώ θα υπάρχει και πρόβλημα με τους εσωτερικούς επίσης, που θα είναι για τους εμβολιασμένους και για όσους έχουν νοσήσει.

Οπότε για να μην χάσουν μεγάλο μέρος από τον τζίρο τους, βρήκαν μία άλλη λύση. Εδώ και μέρες προχωρούν στην μαζική προμήθεια σομπών για τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαγαζιά εστίασης αγοράζουν σόμπες για να κάθονται έξω οι ανεμβολίαστοι πελάτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.