×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία


Αλέξανδρος Κωτάκης

Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία


Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρήθηκε το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής (21/6) στο συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα – Νυμφαία. Ένα γεγονός το οποίο επαναλαμβάνεται τακτικά, ειδικά σε αργίες.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Θράκης xronos.gr, ουρά τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων είχε σχηματιστεί από το μεσημέρι στο συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα – Νυμφαία. Η ουρά είναι επί ελληνικού εδάφους και οφείλεται στην αθρόα επιστροφή Βουλγάρων και Ρουμάνων πίσω στις πατρίδες τους, μετά το Σαββατοκύριακο στις ελληνικές ακτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Στη «φάκα» των Αρχών μέλη εγκληματικής ομάδας με «μαϊμού» αρώματα

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ουρά είχε σχηματιστεί από την τελευταία σήραγγα του κάθετου άξονα, επί ελληνικού εδάφους. Τουρίστες που επιστρέφουν στις πατρίδες τους κυρίως, αλλά και μερικοί Έλληνες που ήθελαν να κατευθυνθούν προς Βουλγαρία, πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με πολλή υπομονή.

Οι τελευταίες οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι να ελέγχονται όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα και οι επιβαίνοντες κατά την είσοδο τους στην χώρα μας, κάτι το οποίο είναι απολύτος σωστό και θεμιτό, αλλά σε καμία περίπτωση υλοποιήσιμο τουλάχιστον στην παρούσα φάση με την υποστελεχωμένη αστυνομική ελληνική δύναμη που υποστηρίζει το μεθοριακό σταθμό Νυμφαία – Μακάζα.

Έτσι για μία ακόμη φορά καταδείχθηκε η ανάγκη ίδρυσης αυτοτελούς υπηρεσίας ελέγχου διαβατηρίων στη ΝυμφαίαΤελευταία Νέα