ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρήθηκε το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής (21/6) στο συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα - Νυμφαία.
Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρήθηκε το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής (21/6) στο συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα – Νυμφαία. Ένα γεγονός το οποίο επαναλαμβάνεται τακτικά, ειδικά σε αργίες.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Θράκης xronos.gr, ουρά τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων είχε σχηματιστεί από το μεσημέρι στο συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα – Νυμφαία. Η ουρά είναι επί ελληνικού εδάφους και οφείλεται στην αθρόα επιστροφή Βουλγάρων και Ρουμάνων πίσω στις πατρίδες τους, μετά το Σαββατοκύριακο στις ελληνικές ακτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Στη «φάκα» των Αρχών μέλη εγκληματικής ομάδας με «μαϊμού» αρώματα

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ουρά είχε σχηματιστεί από την τελευταία σήραγγα του κάθετου άξονα, επί ελληνικού εδάφους. Τουρίστες που επιστρέφουν στις πατρίδες τους κυρίως, αλλά και μερικοί Έλληνες που ήθελαν να κατευθυνθούν προς Βουλγαρία, πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με πολλή υπομονή.

Οι τελευταίες οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι να ελέγχονται όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα και οι επιβαίνοντες κατά την είσοδο τους στην χώρα μας, κάτι το οποίο είναι απολύτος σωστό και θεμιτό, αλλά σε καμία περίπτωση υλοποιήσιμο τουλάχιστον στην παρούσα φάση με την υποστελεχωμένη αστυνομική ελληνική δύναμη που υποστηρίζει το μεθοριακό σταθμό Νυμφαία – Μακάζα.

Έτσι για μία ακόμη φορά καταδείχθηκε η ανάγκη ίδρυσης αυτοτελούς υπηρεσίας ελέγχου διαβατηρίων στη Νυμφαία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.