ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mama ?: Πρώτο στις τάσεις στο Youtube!

Mama ?: Την πρωτιά στις τάσεις στο Youtube έχει κατακτήσει ένα τραγούδι, το οποίο ανέβηκε μόλις πριν 4 μέρες και έχει συγκεντρώσει ήδη  κοντά στα 2 εκάτ. προβολές. Ε, δεν τις λες και λίγες. Αλλά ποιο τραγούδι είναι αυτό;  Άντε, θα δώσω ένα hint. Οι συμμετέχοντες είναι οι Sin Boy, Mad Clip, Υποχθόνιος και iLLEOo....
Mama ?: Πρώτο στις τάσεις στο Youtube!

Mama ?: Την πρωτιά στις τάσεις στο Youtube έχει κατακτήσει ένα τραγούδι, το οποίο ανέβηκε μόλις πριν 4 μέρες και έχει συγκεντρώσει ήδη  κοντά στα 2 εκάτ. προβολές.

Ε, δεν τις λες και λίγες. Αλλά ποιο τραγούδι είναι αυτό;  Άντε, θα δώσω ένα hint. Οι συμμετέχοντες είναι οι Sin Boy, Mad Clip, Υποχθόνιος και iLLEOo. Ακόμα δεν καταλάβατε, ε; Δε θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία.

Το τραγούδι φυσικά είναι το «Mama ?».  Το οποίο δε σας κρύβω ότι μπορεί να μη το λατρέψετε κατευθείαν, αλλά ομολογώ πως έχει κάτι, έναν ρυθμό που σε κάνει να κουνιέσαι (όπως και ο Sin Boy στο βίντεο κλιπ) και να το τραγουδάς από μέσα σου συνέχεια. Αξίζει πιστεύω ένα κλικ  να το ακούσετε, μη το κατακρίνετε, γιατί πολλοί θα το κάνουν. Βέβαια όσοι είστε της κλασσικής μουσικής, όπερα,  Tchaikovsky κλπ, αφήστε το κλικ, μη το κάνετε. Δε θέλουμε να ταραχτείτε. Οι υπόλοιποι να το ακούσετε, είναι καλό να υπάρχει κάποια διαφορετικότητα γιατί καλά και τα «μπουζούκια», αλλά πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο σε ρυθμό. Θέλουμε κάτι από ραπ και στην Ελλάδα. Τι; Μόνο ο Drake;

Ωστόσο το «Mama ?», δεν είναι η μόνη επιτυχία του Sin Boy καθώς και το «Gigi» που ερμήνευσε μαζί με την Rina, έχει αγγίξει τις 29.771.025 προβολές στο Youtube από τον περασμένο Σεπτέμβρη που ανέβηκε και το τραγούδι… ακούγεται πολύ!

Δε θα αφήσουμε ασχολίαστο ότι κάτω από το βίντεο κλιπ του «Μama?», υπάρχουν αρκετά θετικά σχόλια, αλλά φυσικά και πολλά… έως και πάρα πολλά αρνητικά.  Δε θα κάτσουν να σκάσουν όμως. Τα παιδιά προσπάθησαν και δικαιώθηκαν με την πρώτη θέση στις τάσεις του Youtube και μπράβο τους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mama ?: Πρώτο στις τάσεις στο Youtube!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.