ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνδρα: Αρχίζει η δίκη της τραγωδίας

Το πρωί της Παρασκευής (24/1) θα αρχίσει η δίκη για τα γεγονότα στη Μάνδρα, όπου 24 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στις πλημμύρες, το Νοέμβριο του 2017. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν οι 21 κατηγορούμενοι, υπεύθυνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρεσιών του Δημοσίου, φέρουν ευθύνες εξαιτίας αμέλειας τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σχιστό: Τροχαίο δυστύχημα με...
Μάνδρα: Αρχίζει η δίκη της τραγωδίας

Το πρωί της Παρασκευής (24/1) θα αρχίσει η δίκη για τα γεγονότα στη Μάνδρα, όπου 24 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στις πλημμύρες, το Νοέμβριο του 2017.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν οι 21 κατηγορούμενοι, υπεύθυνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρεσιών του Δημοσίου, φέρουν ευθύνες εξαιτίας αμέλειας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σχιστό: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό

Συγκεκριμένα, ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθούν η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, οι πρώην δήμαρχοι Ελευσίνας και Μεγαρέων, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιοι υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μάνδρας, οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δασαρχείου Αιγάλεω, αλλά και των πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας, καθώς και στελέχη φορέων του Δημοσίου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ανά περίπτωση, για πρόκληση πλημμύρας από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, παραβίασης κανόνων οικοδόμησης και σωματικών βλαβών.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνδρα: Αρχίζει η δίκη της τραγωδίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.