ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινάκης: Μπαίνει στις ταχυμεταφορές – Φτιάχνει τον ανταγωνιστή του Skroutz;

Δυνατά στον χώρο των ταχυμεταφορών μπαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να φτιάξει τον ανταγωνιστή του Skroutz.gr.
Μαρινάκης: Μπαίνει στις ταχυμεταφορές – Φτιάχνει τον ανταγωνιστή του Skroutz;

Δυνατά στον χώρο των ταχυμεταφορών μπαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να φτιάξει τον ανταγωνιστή του Skroutz.gr.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε στην εξαγορά της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου της μικρής επιχείρησης ταχυμεταφορών, Courier Center.

Ο εφοπλιστής σύμφωνα με τις πληροφορίες θέλει να φτιάξει τον μεγάλο ανταγωνιστή του Skroutz.gr, καθώς θέλει να γίνει ένα παρεμφερές online market place.

Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος φαίνεται πως τοποθετείται ο Χρήστος Καλογεράκης, ο οποίος είναι στέλεχος της αγοράς και είναι γνωστός από τη θητεία του ως επικεφαλής της εμπορικής ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της Public.

Παράλληλα, ορισμένες πηγές μιλούν για πιθανή άντληση συνεργείων και από το πρακτορείο διανομής τύπου, τον οποίο ελέγχει ο όμιλος Μαρινάκη.

Η εταιρία Courier, την οποία και πήρε στην κατοχή του, θα αποτελέσει το επίκεντρο της ανάπτυξης του διαδικτυακού εμπορικού πολυκαταστήματος.

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και απασχολεί σήμερα περί τους 300 εργαζόμενους, που λειτουργούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών, στην οποία προβάλλονται περισσότερα από 10 εκατομμύρια προϊόντα, σε πάνω από 4.500 ηλεκτρονικά καταστήματα. Πριν από έναν χρόνο, το αμερικανικών συμφερόντων CVC Capital, πήρε θέση στην εταιρεία αποκτώντας μειοψηφική συμμετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor Highlights 2/6: Την ασυλία ο Κατσούλης, χαμός στο συμβούλιο (vids)

Κορονοϊός: Αύξηση του ιικού φορτίου σε πέντε περιοχές – Πού σημειώνεται πτώση

Τικίνιο Σοάρες: Η πρώτη δήλωση τα λέει όλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης: Μπαίνει στις ταχυμεταφορές – Φτιάχνει τον ανταγωνιστή του Skroutz;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.