ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Αυτό είναι το διαμέρισμα που την κρατούσε η 33χρονη – Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας (vids)

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της αρπαγής της Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, είδαμε για πρώτη φορά το διαμέρισμα που η 33χρονη κρατούσε το άτυχο κορίτσι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρκέλλα: Βίντεο δείχνει τη 10χρονη να παραπατάει λίγο μετά την απελευθέρωσή της Ακόμα, μία ένοικος της...
Μαρκέλλα: Αυτό είναι το διαμέρισμα που την κρατούσε η 33χρονη – Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας (vids)

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της αρπαγής της Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, είδαμε για πρώτη φορά το διαμέρισμα που η 33χρονη κρατούσε το άτυχο κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρκέλλα: Βίντεο δείχνει τη 10χρονη να παραπατάει λίγο μετά την απελευθέρωσή της

Ακόμα, μία ένοικος της πολυκατοικίας, δε δίστασε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα, τονίζοντας ότι δε γνωρίζει κάτι και δεν είχε πετύχει ποτέ την 33χρονη.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν άκουσε φωνές, ούτε υπέπεσε στην αντίληψη της η παρουσία της Μαρκέλλας, αφού αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Αυτό είναι το διαμέρισμα που την κρατούσε η 33χρονη – Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.