ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Βίντεο δείχνει τη 10χρονη να παραπατάει λίγο μετά την απελευθέρωσή της

Ένα νέο βίντεο είδες το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τη 10χρονη Μαρκέλλα, λίγο μετά την απελευθέρωση της. Συγκεκριμένα, το μικρό κοριτσάκι, φαίνεται το Σάββατο το πρωί στη Θεσσαλονίκη,  να τριγυρνάει έξω από το βενζινάδικo χαμένη και ζαλισμένη. Η Μαρκέλλα φαίνεται ξεκάθαρα να παραπατάει, αφού βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια των ναρκωτικών, τα οποία...
Μαρκέλλα: Βίντεο δείχνει τη 10χρονη να παραπατάει λίγο μετά την απελευθέρωσή της

Ένα νέο βίντεο είδες το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τη 10χρονη Μαρκέλλα, λίγο μετά την απελευθέρωση της.

Συγκεκριμένα, το μικρό κοριτσάκι, φαίνεται το Σάββατο το πρωί στη Θεσσαλονίκη,  να τριγυρνάει έξω από το βενζινάδικo χαμένη και ζαλισμένη.

Η Μαρκέλλα φαίνεται ξεκάθαρα να παραπατάει, αφού βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια των ναρκωτικών, τα οποία φέρεται ότι της έδωσε η 33χρονη κοκκινομάλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγνατία: Τροχαίο με νεκρό – Μετέφερε μετανάστες

Στο ίδιο σχολείο η Μαρκέλλα και η κόρη της κατηγορόυμενης!

Σύμφωνα με αναφορές που κάνει ο αδερφός της 10χρονης, είναι ότι η αδερφή του με την κόρη της γυναίκας, που την άρπαξε, τη νάρκωσε και ασέλγησε πάνω της, πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο.

Ωστόσο ο αδερφός της έκανε και τα παράπονα του, αφού όπως αναφέρει δεν έχει καταφέρει να τη δει και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Βίντεο δείχνει τη 10χρονη να παραπατάει λίγο μετά την απελευθέρωσή της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.