Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του Νορβηγού πρέσβη στην Ελλάδα, Frode Overland Andersen, στο Τwitter σχετικά με το οικτρό θέαμα που αντίκρισε ο ίδιος στο λιμάνι της Δήλου.

Στη Δήλο βρέθηκε ο Νορβηγός πρέσβης Frode Overland Andersen και αυτό που αντίκρισε τον έκανε να προχωρήσει σε ανάρτηση που μόνο κολακευτική δεν είναι και για τη χώρα μας και για το νησί της Δήλου, η οποία είναι ενταγμένη στον κατάλογο της UNESCO.

Επρόκειτο για παλιά μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν για εργασίες καθαριότητας που πραγματοποιούνται εκεί, αλλά οι εντυπώσεις έχουν την σημασία τους.

Ο πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως και ανέβασε φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».

Πάντως, ο ίδιος φαίνεται πως πείστηκε από τις εξηγήσεις και στη συνέχεια ανέβασε νέο tweet στο οποίο έλεγε: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: 520 κρούσματα, 14 νεκροί, 271 διασωληνωμένοι

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γείτονες και φίλοι ανατρέπουν τις δηλώσεις του Μπάμπη για την Καρολάιν

Μάγδα Φύσσα κατα Βελόπουλου για fake news: «Ουδέποτε πήραμε 800.000 ευρω αποζημίωση»